COEVORDEN: 1,5meter-Politie actief! 🦠

COEVORDEN: 1,5meter-Politie actief! 🦠

Coevorden is uitvoerig gecontroleerd op de naleving van de 1,5 meter samenleving er werden terrasgasten, winkels en passanten gecontroleerd. Over het algemeen was de indruk positief! 👍 Coevorden.

Coevorden – De 1,5-meterpolitie was zaterdagmiddag in het centrum van Coevorden om te controleren of iedereen zich aan de anderhalve meter afstand hield. De twee dames uit Coevorden struinden het hele centrum af om het publiek op ludieke wijze op deze maatregel te wijzen. Zij vonden het in de meeste gevallen best oké, een enkele maal werd een foutje gemaakt.
Sinds 1 juli zijn de maatregelen versoepeld. De activiteitencommissie van Stad Coevorden is daarom bezig met het opzetten van activiteiten voor deze zomer. Het laatste nieuws daarover staat op de website van Stad Coevorden, op de Facebookpagina en natuurlijk op deze website. In augustus worden vier Kasteelmarkten gehouden.
https://stadcoevorden.nl/
https://www.facebook.com/coevordenwinkelstad/
https://coevordernieuws.nl/nieuws/stad-coevorden-houdt-kasteelmarkten/

* Te zien op televisie via www.wijZijn.tv en via Internet op alle apparaten op: https://youtu.be/XojheckZLt8 of via Instagram.