COEVORDEN: amateurfotografen “Goed Licht” exposeren

 

COEVORDEN: amateurfotografen “Goed Licht” exposeren

Amateurfotografen “Goed Licht” exposeren in STIP; een gesprekje met voorzitter Jeff van der Buijs.
Aan de Friesestraat 49 – schuin tegenover café het Geveltje – heeft de Amateur Fotografen Vereniging “Goed Licht” uit Coevorden via de stichting STIP, de pandeigenaren en de gemeente Coevorden een winkelpand ter beschikking gekregen. Dit om de leegstand enigszins tegen te gaan.
Hier hangt een doorlopende expositie van de leden en kunnen de leden even gezellig bijkletsen over fotografie maar ook andere zaken. Ook kunnen de leden hier wat oefenen op een achtergrond of op een producten tafel. Er is altijd wel iets te beleven. Zij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn op woensdagmiddag en zaterdagmiddag en het publiek is van harte welkom om eens binnen te kijken. Vaak ontstaan er leuke (soms technische)gesprekken. 
Kom gerust eens binnen.

Er worden per jaar in ons land miljoenen foto’s gemaakt waar vaak op eenvoudige wijze is vastgelegd wat de maker bedoelde. Meestal kun je echter met weinig moeite de foto op een hoger plan brengen.
Bent U iemand die er voor voelt om zich te verdiepen in de fotografie, dan is het wellicht verstandig om aansluiting te zoeken bij een fotoclub. Zo’n club is de Amateur Fotografen Vereniging “Goed Licht” in Coevorden.
Al 70 jaar staat “Goed Licht” op de bres voor het bevorderen van de amateur-fotografie. De vereniging biedt ruimte aan zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf.
Binnen de club heerst een gemoedelijke sfeer. Het gaat er zeker niet om elkaar de loef af te steken met allerlei nieuwe en dure apparatuur. Hulpvaardigheid, goede tips en vriendschap staan hoog in het vaandel.
De club is voor iedereen toegankelijk. Er is plaats voor zowel zwart-wit fotografie als kleurenfotografie.
“Goed Licht” is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Amateur-fotografen en maakt deel uit van het rayon Drenthe.
Voor meer info: https://afvgoedlicht.nl

* Te zien op televisie via www.wijZijn.tv en via Internet op alle apparaten op: https://youtu.be/Jx9mNTr5fZ0 of via Instagram.