DIFFELEN: puzzelen met 42.000 stukjes! 🦠 onderweg met Bas

 

DIFFELEN: puzzelen met 42.000 stukjes! 🦠 onderweg met Bas

Op camping De Vechtvallei in Diffelen gaan kinderen uit de buurt een legpuzzel maken van maar liefst 42.000 stukjes. Daarmee gaan ze geld inzamelen voor een goed doel.
Zij zijn aan het puzzelen aan wellicht de grootste puzzel ooit gemaakt in Nederland…Ze dachten, met de kinderen niet naar school enz., we gaan gewoon, gezellig, samen met kinderen uit de buurt, een puzzel maken. Dus kochten zij een puzzel van 42.000 stukjes; de kinderen konden de doos met moeite tillen…
2 januari ging de eerste zak van 6000 stukjes open. Inmiddels hebben ze een iets grotere tafel gemaakt om alles te kunnen uitleggen. De puzzel wordt 7,5 meter bij 1,6 meter – de tafel is 8,5 x 2,5 meter!
Zij hebben besloten aan het afronden van de puzzel een goed doel te koppelen, als stok achter de deur om deze megapuzzel ook af te maken. Ze puzzelen daarom voor familie Pauw die in Papoea-Nieuw-Guinea, namens Wycliffe, mede leiding geeft aan een opleidingsinstituut en daarnaast, de bijbel in een inheemse taal aan het vertalen zijn. Ook monnikenwerk…

Wilt u ook sponseren? Hier de ANBI link (aftrekbaar van uw belasting) https://wycliffe.nl/doneren/?doel=Michel of via https://www.geef.nl/nl/actie/steun-de-puzzelactie-op-naar-de-42000/donateurs.
Er wordt zo leuk enthousiast gereageerd! Buren uit Diffelen en Rheeze, campinggasten, vrienden doen allemaal mee.

* Te zien op televisie via www.wijZijn.tv en via Internet op alle apparaten op: https://youtu.be/9CngazWihAk of via Instagram.