Logo-wijzijn-CREW

 • 

Vrijwilligers gezocht

wijZijn.tv is voortdurend op zoek naar lokale filmers die het leuk vinden hun video’s via ons beschikbaar te stellen.
In alle plaatsen zijn wij op zoek naar lokale filmers. De druk is in dit verband het hoogst in de gemeente Twenterand. Wil je jouw beelden delen met onze kijkers? Laat het ons weten!

Bij onze groep Editors is hulp ook zeer welkom.

Doen? Doen!

Lijkt het je leuk om te presenteren of te interviewen? Laat het ons weten!
Durf je helemaal alleen op pad te gaan met een camera en mensen te interviewen?
Wij staan je als ‘Camjo‘ bij en maken er samen interessante lokale televisie van!

wijZijn via YouTube op uw TV

 

Sponsoren gezocht

Sponsor worden?

Stichting wijZijn.tv kent feitelijk (nog) geen inkomsten. Wij ontvangen geen enkele subsidie van (gemeentelijke) overheden.

Alleen het bestaan van de stichting betekent evenwel een behoorlijke kostenpost. Bijvoorbeeld de jaarlijkse kosten voor inschrijving bij het Commissariaat voor de Media en de Reclamecode Commissie zijn al substantieel.  Zaken die moeten, want de overheid stelt hoge eisen aan onze activiteiten en wenst daar controle op. 

Naast de genoemde kosten moeten wij als Stichting ook jaarrapporten op laten stellen, aangiftes verzorgen, onze statuten op orde houden et cetera. Pas als dat alles op orde is, kunnen onze feitelijke activiteiten en apparatuur qua investering aan de orde komen.

Kortom, wij zijn jaarlijks al veel geld kwijt aan overheidsafdrachten en de noodzakelijke apparatuur en software. Het hoeft geen verder betoog dat voor onze feitelijke activiteiten en apparatuur weinig geld overblijft. De medewerkers werken dan ook voornamelijk met eigen apparatuur. Desondanks met groot enthousiasme.

Omdat wij als stichting armlastig zijn, hoge kosten moeten ophoesten, maar geen inkomsten hebben, zijn sponsorbijdragen zeer gewenst!

Steun lokale berichtgeving, steun wijZijn.tv!

Belangstelling?Wordt dan onze sponsor!
Is uw belangstelling gewekt en wilt u onze stichting steunen? Wordt dan sponsor!!
Ieder bedrag is bij ons welkom.
Sponsoren kunnen rekenen op meer naamsbekendheid. Afhankelijk van uw bijdrage in geld of in natura; u wordt vermeld op onze website en eventueel op de titelrol van iedere film die wij plaatsen – toch al gauw ongeveer 500 video’s (!) per jaar – waarin aangegeven staat dat de uitzending mede mogelijk is dankzij u.

Meld u aan via ons contact-formulier.

Onderstaande bedrijven betekenen veel voor wijZijn.tv. Dus mocht u betreffende diensten zoeken dan bevelen wij hen van harte bij u aan; allemaal betrouwbare partners!

 

DeToren

NEDERLAND.TV

Schrijverij Lensen

www.WensStichting.nl

Reinier-Uiltje-ROND         

Linde notarissenLinde Mediation  

DEDEMSVAARTinBEELD

PSD       logo-dedem-lettersgeknipt

Aalbers       PITS! Webdesign

Verveners~Verdriet